Vanlige stilte spørsmål

Kan vi komme innom for å snakke om vårt arrangement og menyer?

Ja, man kan komme innom oss Øverbergveien 39 B. hverdager 08:00-17:00, og lørdager 10:00-16:00   Avtale gjerne møte på forhånd.

Hva slags type oppdrag tar Smørbrødspecialisten?

Vi holder på med det meste innen event, utleie, selskapslokaler, mat og drikke. Vi tar oppdrag for alt fra noen få personer til store arrangementer med flere hundre deltakere/gjester. Vi har spesielt lang erfaring med gjennomføring av smørbrød, snitter, bryllup, middager og firmafester, minnestunder.

Hva menes med «retur av utstyr»?

Kassene og fatene som maten leveres i er utstyr vi gjerne vil ha tilbake. Dette henter vi vanligvis 1-2 dager etter levering. Du kan også velge å returnere tilbake utstyret selv for å slippe denne ekstra kostnaden. Utstyret leveres da til oss på Øverbergveien 39 B. 1397 Nesøya. hele døgnet. Er det ingen her for å ta i mot kan det settes på utsiden, men husk å merke med ordrenummer eller navn slik at vi får registrert det som mottatt.

Hva gjør vi om vi ikke er hjemme på dagtid for henting av returutstyr?

Så lenge ikke noe annet er avtalt hentes returutstyret en av de nærmeste dagene på dagtid, men mot et lite pristillegg kan utstyret hentes på et spesifisert tidspunkt eller på en annen adresse en det ble levert på. Utstyret kan plasseres utenfor huset, i garasjen eller andre steder etter selskapet, slikt kan avtales direkte med sjåføren, eller aller helst på forhånd. Du kan også velge å returnere tilbake utstyret selv for å slippe denne ekstra kostnaden. Utstyret leveres da til oss på Øverbergveien 39. 1397 Nesøya  hele døgnet. Er det ingen her for å ta i mot kan det settes på utsiden, men husk å merke med ordrenummer eller navn slik at vi får registrert det som mottatt.

Vi må være ryddet ut av selskapslokalet på kvelden, hva gjør vi med utstyret som skal returneres?

Returutstyret kan normalt hentes påfølgende dag, men gjør gjerne en avtale med sjåføren ved levering, så tilpasser vi oss så godt som mulig. Du kan også velge å returnere tilbake utstyret selv for å slippe denne ekstra kostnaden. Utstyret leveres da til oss på Øverbergevein 39. 1397 Nesøya  hele døgnet. Er det ingen her for å ta i mot kan det settes på utsiden, men husk å merke med ordrenummer eller navn slik at vi får registrert det som mottatt.

Hva koster det å få levert utleieutstyr?

Utkjøring av utleieutstyr koster minimum kr 750,- inkl. mva. inkludert henting av returutstyret. Ved større bestillinger beregnes frakten automatisk i kassen i nettbutikken ut i fra mengde utstyr som skal leveres. Du kan også hente selv hos oss og returnere tilbake utstyret selv for å slippe denne ekstra kostnaden. Utstyret returneres da til oss på Øverbergveien 39 B 1397Nesøya  hele døgnet. Er det ingen her for å ta i mot kan det settes på utsiden, men husk å merke med ordrenummer eller navn slik at vi får registrert det som mottatt.

Hva gjør jeg hvis noe mangler eller dersom jeg oppdager feil ved levering?

Så snart du oppdager mangler/feil ved bestillingen er det viktig at du ringer oss på 92290099, slik at vi kan rette opp i dette så raskt som mulig. I de fleste tilfeller vil vi være i stand til å levere ny vare på kort tid.

Kan jeg bestille ekstraretter uten å ha bestilt en hel buffet?

Det går fint å bestille ekstrarettene uten at man har bestilt en hel buffet så lenge man bestiller minimumsantall av hver rett.

Jeg klarer ikke bestemme meg for en buffet, kan jeg bestille halvparten av hver?

Vi anbefaler ikke å bestille halvparten av hver buffet for man vil risikere at noen retter forsvinner veldig raskt og at noen gjester føler seg litt snytt fordi de ikke fikk smake. Om man ønsker å utvide en meny har vi mange ekstra tapas-, koldtbord- og fingermatretter som man kan legges til buffeten, oppgi antall porsjoner du ønsker å bestille.

Kan jeg bytte ut en rett med en rett fra en annen buffet?

Buffetene våre selges i utgangspunktet slik de står beskrevet. Mange av rettene ligger også som ekstraretter og kan bestilles ved siden av en annen buffet. Ved spesielle anledninger har vi allikevel mulighet for å gjøre enkelte utbyttinger.